TimeLine Neo

Свали демо

Тествайте TimeLine Neo в пълен размер и без ограничения в продължение на 90 дни напълно безплатно и без задължения. След инсталиране работите в реална среда. Въведените от вас тестови данни могат да бъдат безпроблемно включени към вашата база след решение за покупка.
  • Напълно безплатно
  • 90 дни неограничена функционалностС подаването на формуляра декларирам съгласието си данните, предоставени в това съобщение, да бъдат съхранявани, обработвани, предавани и използвани в база данни, поддържана от хагема индустриал сървисес ЕООД, изключително за целите на обработката и отговора на това искане, както и хагема индустриал сървисес ЕООД да ми изпрати съответната информация, свързана с искането, по пощата, по електронната поща или по телефона. Вашите данни ще бъдат третирани поверително и няма да бъдат предадени на трети страни. Предаването на данни е кодирано. Допълнителна информация относно защитата на данните може да бъде намерена в рубриката “Общи условия”.

Съглаявам се с общите условия

Нуждаете ли се от съдействие или разяснение на функциите и операциите?


Потърсете ни за индивидуална онлайн презентация. Наш експерт ще ви води през функциите и ще обсъди с вас изискванията и въпросите ви.

Инструкции за регистрация:

  • Когато стартирате TimeLine Neo за първи път, трябва да се регистрирате като потребител
     
  • В маската за регистрация създавате потребител с цялата необходима информация и потвърждавате с OK.
  • Потребителят ви вече е създаден и демо версията на TimeLine Neo е достъпна за вас.

  • След това можете да влезете с вашето потребителско име и парола.

    Пожелаваме ви приятно тестване в следващите 90 дни!