TimeLine Neo ERP система

Изгодна, олекотена, интуитивна, гъвкава

Ние знаем, че едно опростено и ефикасно ERP решение трябва да е достъпно за всяко предприятие. В същото време търсите система, която да пасне на Вашите желания - не обратното. Затова създадохме TimeLine Neo.

TimeLine Neo интегрира множество системи със съответните им бизнес процеси и ги обединява в единна база данни. По този начин имате гаранция, че всеки ваш служител има достъп до едни и същи актуални данни в реално време. ERP системата ще облекчи обработката на данни, ще подобри скоростта на вземане на решения и ще позволи на персонала да се концентрира върху разрастването на вашия бизнес.
TimeLine Neo опростява и автоматизира процесите във вашия бизнес, дава нов тласък за доходност, и запазва ниски разходите.

 

Персонален проектов ръководител

Имате личен мениджър на проекта и можете да се свържете с него по всяко време. Професионална поддръжка вместо дълго време на изчакване.
При нас имате компетентно лице за контакт.

Инсталация за няколко дни

Дълги фази за настройка, стартиране или обучение не са необходими при нас. С дългогодишния си опит проектовите ни ръководители ще Ви помогнат в рамките на няколко дни да заработите с програмата.

Лесно обновяване

Ние се адаптираме към Вашите нужди, а не обратното. При това остава възможността за актуализация и можете безпроблемно да преминете към по-нова версия. По този начин предлагаме работен процес, съобразен с Вашите индивидуални нужди.