Ново поколение цялостен ERP и PPS софтуер

Едно просто и ефективно решение за ERP и PPS трябва да е достъпно за всеки бизнес. В същото време се нуждаете от система, която се адаптира към вашите нужди - не обратното. Ето защо разработихме TimeLine Neo.

Персонален проектов ръководител

Имате личен мениджър на проекта и можете да се свържете с него по всяко време. Професионална поддръжка вместо дълго време на изчакване. 
При нас имате компетентно лице за контакт.

Инсталация за няколко дни

Дълги фази за настройка, стартиране или обучение не са необходими при нас. С дългогодишния си опит проектовите ни ръководители ще Ви помогнат в рамките на няколко дни да заработите с програмата.

Лесно обновяване

Ние се адаптираме към Вашите нужди, а не обратното. При това остава възможността за актуализация и можете безпроблемно да преминете към по-нова версия. По този начин предлагаме работен процес, съобразен с Вашите индивидуални нужди.

УНИКАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ

 

Корекциите никога не са били толкова лесни.

Само ако една ERP система може ясно да представи уникалните търговски предимства на една компания, то тя ще донесе максимален успех. С тази мотивация групата TimeLine се е родила преди повече от 25 години. Междувременно с TimeLine Developer сме разработили технология, която ни прави една от най-адаптивните ERP решения в света.

TimeLine

DEVELOPER

Гъвкава дори и при необходимост от специално индустриално решение

 

Безпроблемна интеграция в TimeLine Enterprise.

Разбира се, компаниите растат много често, особено през първите няколко години. Ето защо можете да комбинирате всички наши продукти или просто да ги промените по всяко време. Ние разчитаме на една и съща бизнес логика и структури от бази данни във всички наши системи. Избирайки TimeLine винаги може да се възползвате от качествено и дългосрочно решение.

Постоянна актуализация

 

Всяка година се представя нова версия.

Актуализациите обикновено са придружени от дълги фази на оценка и високи разходи. Съществуващите настройки често трябва да бъдат напълно пренаписани. Благодарение на нашия силен фокус върху персонализациите на всички наши софтуерни решения, почти всички такива могат автоматично да бъдат преместени в нова версия, което драстично намалява времето и разходите.